LePetit

Uz LePetit, vaša veza sa vašom mačkom postaje još dublja i razumevajuća. LePetit je ponosno predstavio svoju "Mrnjau knjigu" u izdanju Društva Le PETit - sveobuhvatni priručnik namenjen sadašnjim i budućim vlasnicima mačaka. Ova knjiga je autorsko delo Svetlane Lalović i saradnika, sa 172 strane u boji koje su ispunjene dragocenim savetima i mudrostima.

"Mrnjau knjiga" je vaš verni pratilac na putovanju razumevanja vaše mačke. Svetlana Lalović i saradnici pružaju vam dubok uvid u svet mačaka, dajući vam alate i znanje kako da se nosite sa svim aspektima brige i odnosa prema vašem ljubimcu. Knjiga vas vodi kroz ključne teme kao što su odabir mačke, uvodjenje nove mačke u dom, ishrana, ponašanje, briga o zdravlju, sterilizacija i mnoge druge važne oblasti.

Ovaj priručnik je od neprocenjive vrednosti kako za one koji tek planiraju da postanu vlasnici mačaka, tako i za iskusne mačkare. "Mrnjau knjiga" nudi praktične savete i duboku mudrost koja će vam pomoći da razvijete snažnu i blisku vezu sa svojom mačkom. Bez obzira na vaše iskustvo, ova knjiga će vas inspirisati da se povežete sa svojim ljubimcem na poseban način i da pružite najbolju brigu i ljubav koju zaslužuje.

Sa "Mrnjau knjigom", LePetit nastavlja da podržava vlasnike mačaka u njihovoj brizi i razumevanju ovih divnih stvorenja. Ova knjiga je nezaobilazno štivo za svakog vlasnika mačke koji želi da stvori srećan, zdrav i harmoničan odnos sa svojim četvoronožnim prijateljem.