Royal Canin

Brend sa tradicijom od preko 50 godina, nudi širok spektar hrane zasnovane na naučnoj bazi, koja je pritom nutritivno prilagođena specifičnoj rasi pasa i mačaka.

Specijalne formule hrane razlikuju se u odnosu na rasu, veličinu, starost, način života i zdravlje ljubimca. Suva i vlažna hrana bogatog ukusa izbalansirana je i kompletna tako da obezbedi sve hranljive sastojke neophodne za aktivan dan.

Za učestale zdravstvene probleme tu su Royal Canin veterinarske dijete, koje ciljaju na konkretne tegobe. Kvalitetni i probrani sastojci najbolji su izbor za zdravlje i vitalnost vašeg ljubimca, koju preporučuju mnogi veterinari i uzgajivači.

Royal Canin pruža kompletnu ishranu za kućne ljubimce koja obezbeđuje sve hranljive sastojke neophodne za zdrav život i pravilan razvoj. Posebna pažnja usmerena je na oblik granule za pse ili mačke koja je prilagođena vilici kućnog ljubimca, kao i na svarljivost hrane koja ljubimcu pruža punu nutritivnu vrednost uzimajući u obzir starost, veličinu i uzrast psa ili mačke.

Royal Canin nudi više linija hrane za pse uzimajući u obzir veličinu psa pa su granule prilagođene potrebama malih, srednjih, velikih i gigantskih rasa. Ova pristup omogućava da svaki pas dobije tačno ono što mu je potrebno, s obzirom na njegovu veličinu i karakteristike.

Za mačke, Royal Canin takođe nudi raznovrsne formulacije koje uzimaju u obzir specifične potrebe različitih rasa, uzrasta i zdravstvenih stanja. Posebna pažnja se posvećuje mačićima, odraslim mačkama i starijim mačkama, obezbeđujući im pravilnu ishranu u svakoj fazi života.

U svetu hrane za kućne ljubimce, Royal Canin je sinonim za kvalitet i specijalno prilagođenu ishranu. Njihova posvećenost zdravlju i dobrobiti pasa i mačaka, uz stručno razvijene formule, čini ih izborom koji mnogi veterinari i vlasnici kućnih ljubimaca podržavaju kako bi obezbedili najbolju moguću ishranu svojim ljubimcima.