VETOCANIS

VETOCANIS, deo kompanije AgroBiothers, ima bogatu tradiciju razvoja proizvoda posvećenih dobrobiti životinja, koja datira još od 1880. godine. Sa izuzetno širokim spektrom proizvoda u svom portfoliju, brojeći preko 5.000 artikala, AgroBiothers se ističe kao vodeći proizvođač i distributer ovog tipa proizvoda u Francuskoj.

Sa sopstvenim centrom za istraživanje i razvoj, AgroBiothers kontinuirano inovira i unapređuje svoje proizvode, prateći najnovije tehnološke i naučne trendove. Ova posvećenost kvalitetu i inovacijama omogućava VETOCANIS brendu da se istakne kao sinonim za pouzdanost i efikasnost u proizvodima za dobrobit životinja.

VETOCANIS asortiman proizvoda obuhvata raznovrsne opcije, uključujući šampone za pse, paste za zube, dentalne setove za oralnu higijenu pasa i mačaka, i mnoge druge proizvode. Sa sveobuhvatnom ponudom, VETOCANIS se trudi da ispuni različite potrebe kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, pružajući im proizvode koji doprinose njihovom zdravlju, udobnosti i sreći.