Christopherus

CHRISTOPHERUS je više od obične hrane za pse - to je posvećenost pružanju najbolje moguće ishrane koja podržava svaku fazu života vaših ljubimaca. Njihova izvrsna formula je rezultat pažljivog istraživanja i strastvene predanosti zdravlju i vitalnosti pasa.

Svaki proizvod CHRISTOPHERUS je pažljivo izbalansiran sa pravim sadržajem proteina i masti, osiguravajući tako uravnoteženu mišićnu masu i celokupno zdravlje.

Kvalitet hrane je od suštinskog značaja za zdravlje vaših pasa. CHRISTOPHERUS se ističe po tome što koristi samo proverene sastojke najvišeg kvaliteta. Osnivači kompanije, Klaus Lefers i Jorg Lefers, postavili su visoke standarde kako bi osigurali da vaši ljubimci dobiju samo najbolje.

Svaki sastojak u hrani ima svoju svrhu, i CHRISTOPHERUS to razume bolje nego ikada. Njihova hrana se sastoji od pažljivo odabranih i pravilno kombinovanih hranljivih materija, nudeći vašem psu potrebnu podršku za rast, energiju i zdravlje.

Njihova filozofija se odražava u svakom zalogaju. CHRISTOPHERUS hrana sadrži sveže meso i nema žitarica, pružajući jednostavan izvor visokokvalitetnih proteina i eliminisući potencijalne alergene. S jednim izvorom životinjskog proteina, hrana je posebno prijatna za digestiju vašeg ljubimca.

U svetu ispunjenom mnogim opcijama hrane za pse, CHRISTOPHERUS se izdvaja svojom predanošću i strašću ka pružanju najbolje ishrane vašim ljubimcima. Svaki zalogaj hrane CHRISTOPHERUS je put ka zdravlju, vitalnosti i sreći vaših pasa.