Natures Protection

Nature's Protection je istinska posvećenost ljubimcima i prirodi. Kao renomirani Super Premium brend hrane za pse i mačke, Nature's Protection je plod predanosti kompanije Kika Group, sa sedištem u Litvaniji.

Nature's Protection se temelji na jednostavnom principu: poštovanju prave prirode pasa i mačaka. Nema kompromisa kada je u pitanju zaštita prirode i kvaliteta proizvoda. Svaka sirovina dolazi od dobavljača koji su prošli rigorozne programe sertifikacije i neprestanog nadzora.

Nature's Protection nudi dve ključne kolekcije hrane, svaka sa svojim jedinstvenim karakteristikama. Super Premium kolekcija pruža celovitu ishranu za pse sa uobičajenim potrebama, dok Superior Care kolekcija pruža specijalizirane recepte za pse sa posebnim potrebama.

Srce Superior Care kolekcije je MicroZeoGen - prirodni mineral sa neverovatnom moći. On uklanja toksine, teške metale i amonijak iz tela ljubimca, poboljšava apsorpciju hranjivih materija i ojačava imunološki sistem.

Nature's Protection se ne zadržava samo na ishrani. On stvara iskustvo koje sjedinjuje prirodu i dobrobit vašeg psa. Od suve hrane i vlažnih obroka do funkcionalnih poslastica, Nature's Protection je izbor koji promoviše zdravlje, sreću i sklad vašeg ljubimca.