Fun Cat

Kada je u pitanju ishrana vaših mačaka, FUN CAT predstavlja brend koji kombinuje ukus i nutritivnu vrednost na jedinstven način. Ovaj brend, ponosno razvijen od strane priznatog italijanskog proizvođača Farmina, donosi mačkama neodoljivu hranu koja zadovoljava njihove ukuse i potrebe.

FUN CAT donosi dve osnovne formule koje su dizajnirane da zadovolje i najprobirljivije mačje nepce. Formula "Fish" pruža ukusnu poslasticu ribe, dok formula "Meat" zadovoljava mačke koje vole da uživaju u ukusu mesa.Pažljivo formulirana da obezbedi sve potrebne nutrijente, proteine, vitamine i minerale za vitalnost vaše mačke.

FUN CAT granule nisu samo obrok, već i podrška za zdravlje i vitalnost vašeg ljubimca. Sjajna dlaka, jaka imunost, održavanje optimalne telesne težine - sve to dolazi uz svaki zalogaj.

deo porodice Farmina proizvoda, FUN CAT nosi sa sobom više od trideset godina iskustva i posvećenosti kvalitetu. Ovaj brend je postao sinonim za pouzdanu i ukusnu ishranu za mačke.

Dajte vašim mačkama iskustvo hrane koje će ih osvojiti i osigurati njihovu sreću i vitalnost. FUN CAT granule, kreirane od strane Farmina, spremne su da obraduju vaše mačke i postanu nezaobilazan deo njihovih dnevnih obroka.