Panagro

Panagro M&G je ugledna kompanija sa sedištem u Pančevu, koja je posvećena proizvodnji i distribuciji širokog spektra biocidnih proizvoda. Ova kompanija se ističe kao vodeći proizvođač proizvoda kao što su Fiprontix i Pan Bubi ANTIPARAZITSKI PUDER, nudeći visoko efikasna rešenja za zaštitu životinja od parazita.

Njihovi proizvodi, kao što je Fiprontix Spot On za pse i mačke, predstavljaju snažan saveznik u borbi protiv insekata. Njihova široka paleta insekticida pruža efikasno suzbijanje štetnih insekata, doprinoseći zdravlju i udobnosti vaših ljubimaca.

Panagro M&G se ponosi raznovrsnim asortimanom proizvoda koji obuhvata sve, od insekticida i repelenata do sredstava za zaštitu biljaka i kućnih ljubimaca. Njihov brend Fiprontix® predstavlja posebnu liniju proizvoda za zaštitu kućnih ljubimaca od buva i krpelja, pružajući im udobnost i bezbednost.

Panagro M&G je vaš pouzdan partner za sve potrebe vezane za zaštitu životinja, dezinfekciju i higijenu. Njihova posvećenost kvalitetu, inovacijama i stručnosti čini ih pravim izborom za svakog vlasnika kućnih ljubimaca ili domaćinstva koje brine o higijeni i zaštiti.