Postanite deo Premium Pet tima!

Ukoliko ste kreativni, komunikativni, volite timski rad i životinje, a imate iskustva u maloprodaji, pozivamo Vas da se priključite našem timu!

Premium pet

Premium Pet je lanac prodavnica za kućne ljubimce sa veterinarskom apotekom, posvećen unapređenju suživota ljubimaca i čoveka.
Naše prodavnice možete pronaći u nekim od gradova: Zrenjanin, Novi Sad, Kragujevac, Niš i Beograd.

Premium Pet prodavnice u Beogradu nalaze se u TC Rajićeva, TC Galerija, TC Delta City, TC West 65, u Bulevaru Kralja Aleksandra 58 i 208, Bulevaru Zorana Đinđića 125lj, u Roda Centru Borča, na Banovom Brdu u Požeškoj 72 i u okviru Fakulteta veterinarske medicine.

U Nišu i Kragujevcu nas možete pronaći Roda Centru, a u Kragujevcu, takođe i u BIG Fashion centru.

U Novom Sadu, nalazimo se na tri atraktivne lokacije: Trg Slobode 2, Bulevar oslobođenja 70 i u Merkator Centru.

Naš tim, uvodi nove standarde u razumevanje nege ljubimaca, pružajući sveobuhvatna rešenja za dobrobit životinja kroz savetovanja i proizvode, ulažući znanje i iskustvo u podizanje svesti o odgovornom vlasništvu. Svaki član našeg tima inspirisan je da na najbolji način razvije svoje potencijale i postigne ciljeve, lične i timske. Uslovi rada i pozdanost visokokvalitetnih proizvoda pokreću nas u ostvarenju naše zajedničke misije: da svaki ljubimac dobije proizvod koji u potpunosti odgovara njegovim potrebama, a da su vlasnici sigurni da su učinili najbolje za svog ljubimca.

Prijave sa biografijom pošaljite na info@premiumpet.rs