Fiprontix

FIPRONTIX je brend koji se ističe po svojoj efikasnoj zaštiti kućnih ljubimaca, posebno kroz širok asortiman sprejeva i ampula namenjenih različitim veličinama pasa. Naša posvećenost vašim ljubimcima i njihovoj udobnosti čini nas pouzdanim izborom kada je u pitanju zaštita od parazita i nega kože.

Sprejevi protiv buva i krpelja: Naši sprejevi su efikasno sredstvo za zaštitu pasa od dosadnih parazita kao što su buve i krpelji. Formulacije su pažljivo osmišljene kako bi se pružila dugotrajna zaštita, uz minimalne neprijatnosti za vašeg ljubimca.

Ampule za različite veličine pasa: Razumemo da se psi razlikuju po veličini i potrebama. Zato naša linija ampula za zaštitu dolazi u različitim veličinama, pružajući preciznu dozu aktivnih sastojaka za svaku specifičnu težinu vašeg ljubimca.

FIPRONTIX proizvodi se odlikuju svojom visokom efikasnošću u borbi protiv parazita, uz istovremenu pažnju na sigurnost vašeg psa. Naši proizvodi su dermatološki testirani kako bi se minimizirala mogućnost iritacija ili alergijskih reakcija.

Poverenje ljubitelja životinja širom sveta, FIPRONTIX je sinonim za kvalitetnu zaštitu kućnih ljubimaca. Naši proizvodi pružaju vašem psu udobnost i bezbrižnost, omogućavajući mu da slobodno uživa u svom okruženju.