Cibau

CIBAU je sinonim za super premium kvalitet hrane za pse. CIBAU Farmina nudi kompletnu i izbalansiranu ishranu koja je prilagođena potrebama pasa svih dobnih grupa - štenadi, odraslih pasa i onih sa osetljivim stomakom. Sa opcijama kao što su Puppy, Adult i Sensitive, CIBAU zadovoljava sve specifične potrebe vašeg ljubimca.

Ova hrana se ističe svojim dodatkom stabilnih vitamina, esencijalnih Omega-3 i Omega-6 masnih kiselina, dijetetskih vlakana i savršenim balansom kvalitetnih proteina, vitamina i minerala.

CIBAU Farmina koristi pažljivo birane sirovine, poput ribe, piletine, jagnjetine, jaja i lako svarljivih žitarica, koje dolaze iz biološki i ekološki prihvatljivih izvora. Hrana je posebno formulisana bez prisustva GMO sastojaka, soje i veštačkih konzervanasa, pružajući vašem psu samo najkvalitetniju ishranu.

Jedinstvena dehidrirana suva hrana CIBAU se pakuje uz očuvanje svih hranljivih sastojaka, uključujući važne antioksidante i aminokiseline koje su ključne za opšte zdravlje vašeg ljubimca.

Zdravlje crevne mikroflore i stabilan imuni sistem su od ključne važnosti za dobrobit vašeg psa. CIBAU hrana je pažljivo formulisana sa kombinacijom vlakana koja podržava zdravu crevnu mikrofloru i jača imuni sistem vašeg psa.

CIBAU je više od hrane za pse - to je izbor koji odražava vašu brigu o zdravlju i sreći vašeg ljubimca. Sa CIBAU Farmina znate da pružate svom psu najbolje što priroda i nauka mogu ponuditi.