SERA

Sera je priznati brend specijalizovan za akvarijumske i terarijumske proizvode, koji se ističe svojim visokim standardima kvaliteta i posvećenošću zdravlju i dobrobiti riba, vodenih organizama i reptila. Osnovan pre više od 45 godina, Sera je postao sinonim za pouzdane proizvode za akvarijumske entuzijaste i ljubitelje terarijuma širom sveta.

Sera nudi širok spektar proizvoda, uključujući hranu, dodatke, tretmane vode i opremu za održavanje akvarijuma i terarijuma. Posebno se ističe kvalitetom svojih hranjivih formula koje su pažljivo razvijane kako bi zadovoljile potrebe različitih vrsta riba, biljaka i vodenih organizama. Osim toga, Sera proizvodi pružaju korisne nutrijente i sastojke koji podržavaju zdrav rast, boje i vitalnost.

Sera takođe nudi tretmane vode koji pomažu održavanju optimalnih uslova u akvarijumu, što doprinosi smanjenju stresa i boljem zdravlju riba. Njihova paleta proizvoda takođe uključuje opremu za filtraciju, osvetljenje i drugu potrebnu opremu za stvaranje i održavanje sigurnog i optimalnog okruženja za vaše vodene ljubimce.

Kroz inovaciju, istraživanje i testiranje, Sera nastoji postaviti visoke standarde u industriji akvarijumske i terarijumske opreme i pružiti vlasnicima ljubimaca alate i proizvode koji im omogućavaju da pruže najbolje uslove za svoje ribe i reptile. Sera je brend kojem vlasnici akvarijuma i terarijuma veruju zbog svoje posvećenosti kvalitetu, pažljivo razvijenih formula i trajne strasti prema svetu podvodnih i terarijskih ekosistema.