PREMIUM PET KLUB

Premium Pet klub je loyalty klub svih Premium Pet kupaca i formiran je u cilju pružanja pogodnosti redovnim kupcima. Pogodnosti se odnose na popuste koje ostvarujete kupovinom u internet prodavnici Premium Pet kao i u svim maloprodajnim objektima Premium Pet.

ŠTA DONOSI PREMIUM PET LOYALTY KLUB?

Nakon toga što postanete član Premium Pet Loyalty kluba, svaka vaša kupovina biće umanjena za određeni popust. Visina popusta prevashodno zavisi od vrednosti kupovine.

loyalty klub

KAKO DA POSTANEM čLAN PREMIUM PET LOYALTY KLUBA?

Pravo da postanete član Premium Pet kluba stičete prvom kupovinom u internet prodavnici ili maloprodajnom objektu Premium Pet.
Uz kupovinu neophodno je popuniti registracionu formu našeg kluba:

  1. U pisanom obliku, u maloprodajnim objektima Premium Pet
  2. U elektronskom obliku na sajtu premiumpet.rs

Nakon uspešne registracije i kupovine, dobićete Premium Pet klub karticu.
Kartica važi u svim maloprodajnim objektima Premium Pet, a neophodno je pokazati karticu na uvid.

  1. Ukoliko karticu dobijete u maloprodajnom objektu Premium Pet, potrebno je samo da se registrujete na sajtu premiumpet.rs sa istim podacima iz forme koju ste popunili u prodavnici, i kartica će automatski važiti, tj. popusti će Vam se automatski obračunavati .
  2. Ukoliko ste pak, karticu dobili uz porudžbinu sa sajta, kartica će automatski važiti i u svim maloprodajnim objektima Premium Pet.

KOJE SU OSNOVNE KARAKTERISTIKE PREMIUM PET LOYALTY KLUBA?

  • Popusti predviđeni članstvom u Loyalty klubu se odnose na ceo asortiman, osim na proizvode koji su već sniženi, odnosno popusti se ne sabiraju;
  • Ukoliko se koristite neki od aktuelnih promo kodova, važiće promo kod, a ne loyalty popust;
  • Pogodnosti članstva u Loyalty klubu moguće je koristiti neograničeni broj puta;
  • Član Premium Pet Loyalty kluba može da postane svaka osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja je zadovoljila uslove za prijem u Loyalty klub;
  • Loyaliti program se ne odnosi na artikle koji su već sniženi i na veterinarske lekove