Novi Gimborn proizvodi!

GIMBORN – 150 godina tradicije

gimborn_group.jpg

creating magical moments between pets and humans

Godine 1855. kompaniju H. von Gimborn osnovao je farmaceut Hajnrih fon Gimborn, kao hemijsko-farmaceutsku fabriku. U početku, kompanija se fokusirala na proizvodnju pasta i tableta za ljudsku ishranu – koje i danas proizvodi, ali za životinje.

Od 1965. godine, kada je Gimborn stvorio prvo mleko sa smanjenom količinom laktoze za uzgoj mačića, proizvodnja se odvija u fabrici u Emmerich am Rhein, gradu u regionu Donje Rajne na samoj holandskoj granici. Fabrika je vremenom fokus proširila i na pse i brend GimDog ušao je u sektor poslastica za kućne ljubimce, zajedno sa brendom GimCat za mačke.

Od 1997. Godine, primenom iskustva i znanja o potrebama mačaka, Gimborn u fabrici u Kelhajmu proizvodi i mačji posip Biokat’s, od betonita – gline koja se nalazi u prirodi u Bavarskoj.

gimcatduopasten1180w-200af4e0.jpg

GimCat

Nije mit da su mačke neodoljivi, ali zahtevni i probirljivi ljubimci. Velika je sreća i za mačke i za njihove roditelje da je Gimborn posvetio mnogo pažnje, uloživši znanje, vreme i novac u stvaranje zdravih formula, koje mačke vole.

GimCat poslastice su najjestivije, i istovremeno zadovoljavaju sve kriterijume najzdravije ishrane za mačke. Bogate su proteinima, a ne sadrže žitarice, veštačke boje i arome, dodati šećer, GMO produkte…

GimCat funkcionalne paste pored toga što su palatabilne, preveniraju najširi spektar patologija tipičnih za mačke, a moguće ih je davati svakodnevno, kao lekovitu poslasticu.

Saznajte više klikom na ovde

gimdog-4.jpg

GimDog

Za GimGog proizvode najvažnije je istaći da ne sadrže: žitarice i gluten, dodati šećer, veštačke boje i konzervanse, kao ni GMO sastojke.

Iz ponude poslastica i specijaliteta za pse, izdvajamo poslastice u praktičnom displeju:

GimDog Le Delizie Italiane – kobasice 100% napravljene u Italiji, bogate životinjskim proteinima, i dostupne u nekoliko izvrsnih ukusa. One su zdrava užina, i savršena dnevna nagrada za odrasle pse svih veličina. Napravljene su od samo nekoliko jednostavnih sastojaka,.

Više o GimDog proizvodima pronađite klikom na ovde.

biokats-classic-2-f411da36.jpg

Biokat’s posipi za mačke

Izbor je širok isto onoliko koliko su potrebe mačaka i njihovih roditelja raznolike: od visokoupijajućeg Diamod najkvalitetnijeg bentonit posipa sa aktivnim ugljem ili ekstraktom aloe vera, koji se brzo grudva i lako čisti, do Organic posipa od biljnih vlakana, koji nakon upotrebe možete jednostavno baciti u toalet…

Saznajte više o svakom od Biokat’s posipa klikom ovde