Riverwood

Riverwood je proizvođač hrane za mačke i pse čiji proizvodi prate filozofiju prirodne ishrane. Njihova paleta proizvoda obuhvata različite vrste hrane koje su prilagođene potrebama različitih životinja, uz poseban fokus na kvalitet sastojaka i ukus.

Hrana za pse:

Riverwood hrana za pse je kreirana u skladu s prirodom i genima pasa, čija se ishrana pretežno bazira na mesu. Njihova receptura je savršeno prilagođena metabolizmu pasa, lako se vari i pruža najbolju apsorpciju hranjivih sastojaka. Proizvodi sadrže više od 70% svežeg mesa sa visokokvalitetnim proteinima. Osim mesa, dodaju se biljke korisne za zdravlje kućnih ljubimaca, antioksidansi i minerali. Bez veštačkih aroma, boja, mirisa, konzervansa, pojačivača ukusa ili GMO sastojaka.

Hrana za mačke:

Riverwood nudi i suhu hranu za mačke koja je prilagođena različitim potrebama. Posebna linija za sterilisane mačke pomaže održavanju zdravlja i optimalne težine. Također, postoje formulacije za odrasle mačke i mačiće. Sadrže prirodne sastojke poput mesa, ribe, povrća i voća. Ova hrana podržava imunološki sistem, razvoj srca, vida i probave kod mačaka.

Poslastice:

Riverwood također nudi širok izbor poslastica za pse i mačke različitih ukusa mesa i divljači. Ove poslastice su napravljene od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka i pružaju ukusne i zdrave dodatke ishrani vaših ljubimaca.

Riverwood se ističe po svojoj pažljivoj selekciji sastojaka, visokom kvalitetu i prirodnom pristupu ishrani za kućne ljubimce. Njihova filozofija naglašava blizinu prirodi i naglašava važnost zdrave i hranljive ishrane za sreću i vitalnost mačaka i pasa.