Arya

Arya je italijanski brend posvećen zdravlju i dobrobiti vašeg ljubimca. Osnovan na 30-godišnjem iskustvu kompanije Laviosa Group u oblasti higijene kućnih ljubimaca, Arya je naš način da se zahvalimo na bezuslovnoj ljubavi koju dobijamo od naših četvoronožnih prijatelja. Ovi proizvodi se biraju sa pažnjom kako bi pružili najbolje u svakoj situaciji, sa prirodnim sastojcima i ekstraktima proizvedenim kroz organsku poljoprivredu i potpuno italijanski lanac snabdevanja sirovina.

Kompletna linija proizvoda za negu i lepotu dlake vašeg psa, sačinjena od 97% prirodnih sastojaka. Namenjena je svim rasama i tipovima dlake, sa pažljivo biranim sastojcima koji garantuju efikasnost i zaštitu osetljive kože.

Linija losiona je strogo proizvedena u Italiji, svaki sa specifičnom funkcijom kako bi se obezbedila pravilna nega vašeg psa ili mačke. Formulisani od strogo prirodnih sastojaka, odobreni od strane EcoBioControl, ovi losioni su visoko efikasni i štite okolinu.

Deterdženti specijalno formulisani za prostore u kojima borave kućni ljubimci. Ove formule se baziraju na prirodnim sastojcima, pregledane i odobrene od strane EcoBioControl kao 100% italijanski proizvodi.

Dezodoransi za mačiji posip dolazi u dve varijante sa kukuruznim klipom ili prirodnom glinom, pružajući prijatne i dugotrajne mirise. Posebno formulisan za dezodoraciju i neutralizaciju neprijatnih mirisa.