Gimdog

GIMDOG je brend posvećen pružanju najboljeg iskustva za vaše pse. Sa pažljivo osmišljenim proizvodima, GIMDOG se fokusira na kvalitet, ukus i dobrobit vaših ljubimaca.

Naša paleta proizvoda obuhvata širok spektar opcija koje odgovaraju potrebama različitih pasa. GIMDOG poslastice predstavljaju neodoljive nagrade koje će obradovati vašeg četvoronožnog prijatelja i motivisati ga tokom treninga ili svakodnevnih aktivnosti.

Pored poslastica, GIMDOG nudi i proizvode za negu i održavanje zdravlja vaših pasa. Dentalne igračke, češljevi, furminatori i makazice za sečenje noktiju su samo neki od proizvoda koji će vam pomoći da brinete o fizičkom zdravlju i higijeni vašeg ljubimca.

GIMDOG se ponosi time što ne sadrži žitarice, gluten, dodati šećer, veštačke boje i konzervanse, kao ni GMO sastojke. Naša posvećenost kvalitetu i dobrobiti pasa čini nas liderom na tržištu, pružajući pouzdan izbor za sve odabrane pseće prijatelje.

Kroz GIMDOG, vaši psi dobijaju ne samo ukusne i zdrave obroke, već i pažnju i brigu koju zaslužuju, jer kada su srećni i zadovoljni, i vi ćete biti srećni i zadovoljni.