N&D Quinoa

Farmina Natural & Delicious (N&D) Quinoa linija hrane pruža specijalizovane formulacije za pse i mačke sa posebnim potrebama u ishrani. Svaki proizvod je pažljivo osmišljen sa visokokvalitetnim sastojcima kako bi pružio ciljanu podršku za specifične aspekte zdravlja vaših ljubimaca.

Ova visokosvarljiva formula sadrži dragocene sastojke koji podstiču zdravlje crevnog sistema. N&D Quinoa Digestion hrana je posebno osmišljena da podrži osetljive stomake i obezbedi optimalnu negu za intestinalni trakt. Namijenjena je svima koji su preosetljivi na određene sastojke hrane. Ova specijalna formula pomaže oporavku kože i dlake, doprinoseći očuvanju njihovog zdravlja. N&D Quinoa Skin&Coat hrana je pravi izbor za ljubimce sa osetljivom kožom i krznom.

N&D Quinoa Weight Management hrana pomaže vašim ljubimcima da postignu i održe zdravu težinu kroz izbalansirane sastojke i nutritivnu podršku.

N&D Quinoa Neutered formula pruža podršku njihovim promenjenim potrebama nakon ovog postupka.

N&D Quinoa Urinary hrana pruža vašim mačkama specifičnu podršku u održavanju zdravlja urinarnog sistema.

N&D Quinoa Hairball hrana je podrška za održavanje zdrave probave i smanjenje problema sa nakupljenim dlakama.

Svi proizvodi iz N&D Quinoa linije su izuzetne kvalitete, bez žitarica, glutena, konzervansa i GMO sastojaka. Ova linija hrane se temelji na visokokvalitetnim sastojcima koji su odabrani kako bi pružili ciljanu podršku za specifične potrebe vaših ljubimaca. Sastavljena sa pažnjom, svaka formula sadrži kvalitetne izvore proteina i pažljivo odabrane sastojke koji pomažu vašim ljubimcima da žive zdravije i srećnije. Kinoa, kao ključni sastojak, doprinosi ukusnosti hrane i pruža brojne zdravstvene koristi, uključujući poboljšanje varenja i bogatstvo hranljivih materija koje podržavaju opšte zdravlje.