N&D Pumpkin

N&D Pumpkin je izuzetna linija hrane za pse i mačke, obogaćena ukusnom bundevom i visokokvalitetnim proteinima životinjskog porekla.

Linija N&D Pumpkin sadrži 24 proizvoda visokog kvaliteta, prilagođenih štencima, odraslim psima i mačkama. Bez obzira na fazu života vašeg ljubimca, ova linija hrane pruža sveobuhvatan izbor.

N&D PUMPKIN Starter pruža sve potrebne hranljive sastojke štencima od samog rođenja. Sirovinska raznolikost, kako u suvoj, tako i vlažnoj hrani, prati rast i razvoj svakog ljubimca tokom svih faza života. Za mačke, izbor između raznovrsnih izvora proteina u liniji suve i vlažne hrane omogućava prilagođenu ishranu, uključujući i posebnu Neutered formulaciju za sterilisane mačke.

Bundeva ima jedinstvene nutritivne karakteristike koje imaju brojne prednosti, kao što su podrška za regulaciju telesne težine, izvor beta-karotena (vitamina A) i drugih prirodnih antioksidanata za podršku imunom sistemu. Takođe ima antiinflamatorne efekte i može doprineti zdravlju kardiovaskularnog sistema i pokretljivosti creva.

Voće i povrće su pažljivo integrisani u N&D Pumpkin proizvode, uključujući šipak koji pruža antioksidativne benefite i prirodni izvor vitamina C, kalijuma i fosfora.

N&D Pumpkin hrana se ponosi visokim procentom životinjskih proteina, uz minimalan udeo ugljenih hidrata, kako bi se osiguralo da vaši ljubimci dobijaju hranu koja odgovara njihovim prirodnim potrebama.