Ferribiella & Le Dangerouge

Neprolazan stil i povezanost.

Postoje veze koje ne mogu biti prekinute. To su veze prisutne u najlepšim odnosima: ljubavi i prijateljstvu, poput one između čoveka i njegovog psa. Predstavljamo Danger liniju, kreiranu od strane poznatog italijanskog dizajnera LeDangerouge za Ferribiellu. Ova linija predstavlja neprolaznu vezu koja se stvara između psa i njegovog ljudskog saputnika, sa originalnim i sofisticiranim stilom.

Ova kolekcija odiše sofisticiranošću, ali zadržava suštinsku vezu. Pretežno u klasičnoj crnoj boji sa dodirima ikoničnog LeDangerouge zlata, kolekcija kombinuje grubu eleganciju koja karakteriše Danger liniju.

Istražite ovu kolekciju i otkrijte Danger proizvode koji uključuju prepoznatljive ogrlice za pse, elegantne džempere za pse i urbane kabanice za pse. Ove kabanice ne samo da štite vašeg ljubimca od kiše i hladnoće, već nose i notu vremenskog dizajna. Kolekcija se obraća onima koji cene stil i funkcionalnost, razumevajući da veza između ljubimca i njegovog vlasnika traje koliko je i lepa.

Ferribiella i LeDangerouge se udružuju kako bi stvorili kolekciju koja hvata suštinu ove jedinstvene veze, gde se moda spaja sa večnom vezom između osobe i njenog krznatog prijatelja.