Brit

Brit je češki brend koji se sa strašću i posvećenošću bavi proizvodnjom, distribucijom i razvojem visokokvalitetne hrane za kućne ljubimce. Osnovan 1994. godine, ovaj porodični brend ima više od dve decenije iskustva u pružanju pažljivo osmišljene ishrane za pse i mačke.

Osnovna filozofija brenda Brit je da vaši ljubimci zaslužuju samo najbolje. Ovaj brend se izdvaja svojim posvećenim pristupom kvalitetu i dobrobiti ljubimaca. Kroz sve svoje proizvode, Brit se trudi da pruži ishranu koja zadovoljava nutritivne potrebe, podržava zdravlje i omogućava ljubimcima da žive srećan i ispunjen život.

U više od 70 zemalja širom sveta, stvarajući globalno prisustvo i poverenje vlasnika ljubimaca. Ovaj brend se ponosi svojim nasleđem i stručnošću, kontinuirano se usavršavajući kako bi pružio najbolje moguće proizvode za vaše krznene prijatelje.

Uz fokus na kvalitet i inovacije, Brit donosi širok spektar proizvoda koji obuhvataju sve uzraste, veličine i potrebe vaših ljubimaca. Njihovu posvećenost možete osetiti kroz svaku pažljivo formulisanu kesicu hrane ili neku poslasticu.

Izbor Brit proizvoda je izbor koji odražava vašu posvećenost zdravlju i sreći vašeg ljubimca. Njihova stručnost, iskustvo i duboka ljubav prema životinjama čine Brit brendom koji je tu da podrži i neguje vašeg vernog pratioca.